Valentin Ceauşescu: Piţi poate scoate o remiză

Fiul cel mare al fostului preşedinte Nicolae Ceauşescu, Valentin, crede că selecţionerul Victor Piţurcă cunoaşte destul de bine jocul olandezilor pentru a reuşi să obţină măcar un rezultat de egalitate în partida decisivă de marţi, din Grupa C a Euro-2008, informează International Herald Tribune.

705 afișări
Imaginea articolului Valentin Ceauşescu: Piţi poate scoate o remiză

Valentin Ceauşescu: Piţi poate scoate o remiză (Imagine: Mediafax Foto)

"Piţi îi cunoaşte bine pe olandezi. Cred că poate să scoată o remiză împotriva lor. Dacă vom pierde, vom pierde. Ăsta este fotbalul", a spus Valentin Ceauşescu, într-un interviu pentru AP, citat de International Herald Tribune.

Fiul fostului preşedinte consideră că echipa României a avut evoluţii opuse în primele două meciuri de la Euro.

"Meciul împotriva Franţei nu a avut nicio legătură cu spiritul jocului. Nici nu am putut să mă uit la el, dar puteam auzi că nimic interesant nu se întâmplă. Fanii francezi trebuie să fi avut aceeaşi problemă. A fost mult mai bine (n.r. - meciul "tricolorilor" cu Italia). A fost un meci pur «Piţi». Românii au jucat cum ştiu ei mai bine. Aveau nevoie să pună presiune pe adversari şi asta au făcut", a mai spus Valentin Ceauşescu.

Valentin Ceauşescu a vorbit despre antrenorul Victor Piţurcă ca despre unul dintre copiii lui. "A fost unul dintre copiii mei. A fost un jucător foarte inteligent. Sunt mândru de el. Este un foarte bun antrenor pentru că organizează jocul şi ştie cum să-i facă pe jucători, indiferent de nume, să munceasă din greu", a explicat Ceauşescu.

Olanda şi România se vor întâlni, marţi, 17 iunie, la ora 21.45, la Berna, în ultima etapă a grupei C de la Euro-2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici