Valentin Lazăr s-a întors la Dinamo. Adrian Mutu: Va rămâne la noi

Vali Lazăr (27 de ani) a redevnit jucătorul lui Dinamo. Mijlocaşul ofensiv se va întoarce din Qatar şi va începe, zilele următoare, antrenamentele sub comanda lui Cosmin Contra, urmând să poată fi folosit în momentul în care va fi pus la punct cu pregătirea fizică.

268 afișări
Imaginea articolului Valentin Lazăr s-a întors la Dinamo. Adrian Mutu: Va rămâne la noi

Valentin Lazăr s-a întors la Dinamo. Adrian Mutu: Va rămâne la noi (Imagine: Alexandru Dobre/ Mediafax Foto)

Împrumutat în ultimul an în Qatar, la Al Sailiya, unde a fost coleg cu Dragoş Grigore, Lazăr a avut evoluţii apreciate, dar qatarezii au decis să nu plătească cei 500.000 de euro ceruţi de Dinamo pentru un transfer definitiv, după ce achitaseră 200.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon, iar apoi dăduseră semnale că vor să-l păstreze definitiv.. La fel ca Paul Anton, Lazăr s-a întors în "haită", Adi Mutu confirmând că mijlocaşul ofensiv de 27 de ani va face parte din planurile lui Cosmin Contra pentru acest sezon.

"Va rămâne la noi şi vom conta pe el în acest sezon", a spus oficialul din Ştefan cel Mare, pentru ProSport.

Transferat de Dinamo în 2013, de la Sportul Studenţesc, Lazăr a strâns 107 meciuri în tricoul lui Dinamo, reuşind 20 de goluri şi 22 de pase decisive. De-a lungul ultimilor ani, a fost împrumutat la Chiajna şi Al Sailiya, fiind îndepărtat de Mircea Rednic, care i-a reproşat că nu depune suficient efort pe fază defensivă. În Qatar, a marcat un gol şi a oferit patru pase decisive, cota sa de piaţă ajungând la un milion de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici