Valentin Negru este convins că Poli Iaşi va scăpa de retrogradare

Mijlocaşul formaţiei Poli Iaşi, Valentin Negru, a declarat luni, pentru MEDIAFAX, că este convins de faptul că gruparea sa nu va retrograda în acest sezon, considerând că diferenţa faţă de echipele aflate pe ultimele locuri este irecuperabilă.

27 afișări
Imaginea articolului Valentin Negru este convins că Poli Iaşi va scăpa de retrogradare

Valentin Negru este convins că Poli Iaşi va scăpa de retrogradare (Imagine: Liviu Chirică/Mediafax Foto)

"Sunt convins că nu vom avea probleme cu salvarea de la retrogradare. Depinde acum numai de noi cu câte etape înainte de final vom fi matematic salvaţi de la retrogradare. Alba Iulia şi Ceahlăul sunt la 10 puncte în spatele nostru şi, sincer, nu cred că vor mai putea să ne ajungă. Noi avem un lot valoros şi ne vom atinge obiectivul propus", a spus jucătorul.

Formaţia Poli Iaşi a câştigat, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), în faţa echipei Unirea Alba Iulia, într-o partidă contând pentru etapa a XX-a a Ligii I. Poli Iaşi ocupă poziţia a 12-a în clasament, cu 24 de puncte, iar primul loc retrogradabil (15) este ocupat de Universitatea Craiova, cu 17 puncte, dar oltenii au un meci mai puţin disputat.

Negru, care a înscris golul victoriei în partida cu Unirea Alba Iulia, spune că pentru el important este că a marcat şi mai puţin modul în care a reuşit acest lucru.

"Într-adevăr, am dat un gol frumos cu Alba Iulia, dar cred că important este să înscrii, nu contează cum o faci. Dacă aş da gol cu spatele, din doi metri, m-aş bucura la fel ca la un gol înscris de la 30 de metri, la vinclu. Până la urmă, important este să bagi mingea în poartă şi golul să fie valabil. Eu sunt la a doua reuşită în acest retur şi sper s-o ţin tot aşa. Cred că ghetele cu care am jucat în meciul cu Rapid şi acum, cu Alba Iulia, sunt norocoase. Le voi purta şi în partidele următoare", a spus Negru, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici