Valerii Moraru: Dacă suporterii îmi cer demisia, sunt de acord să mi-o dau

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a declarat, duminică seară, după victoria din meciul cu Universitatea Cluj, scor 2-1, că dacă suporterii i-au cerut demisia, el este de acord să şi-o dea.

174 afișări
Imaginea articolului Valerii Moraru: Dacă suporterii îmi cer demisia, sunt de acord să mi-o dau

Valerii Moraru (Imagine: Gabriel Fluerariu/Mediafax Foto)

Întrebat cum comentează faptul că suporterii au scandat "Demisia" la finalul partidei, Moraru a răspus: "Dacă cer, eu sunt de acord să mi-o dau. Mie mi-au cerut sau cum? A, demisia antrenorului. Credeam că mie mi-au cerut-o. E greu, dar nu aş vrea să discut problema antrenaorului. Am obţinut trei puncte care ne dau încredere pentru viitor şi asta e mai important".

Valerii Moraru nu a dorit să confirme dacă jucătorii vor încasa prime după această primă victorie de pe teren propriu.

Echipa Rapid Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I, printr-un gol marcat de Florin Călin în ultimul minut de joc.

Golurile învingătorilor au fost marcate de L. Buş '38 şi Fl. Călin '90+3, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Muşat, în minutul 61, din penalti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici