Valerii Moraru: Ne-am înţeles, e o bucurie că voi prelua Rapidul

Omul de afaceri Valerii Moraru a declarat, joi, că s-a înţeles cu acţionarii FC Rapid pentru a prelua gruparea giuleşteană şi a precizat că este o bucurie că va conduce clubul.

206 afișări
Imaginea articolului Valerii Moraru: Ne-am înţeles, e o bucurie că voi prelua Rapidul

Valerii Moraru: Ne-am înţeles, e o bucurie că voi prelua Rapidul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Astăzi ne-am înţeles. Urmează ca avocaţii să perfecteze actele şi în perioada imediat următoare vom semna. Nu mai am emoţii, e o bucurie că voi prelua Rapidul. Repet, nu am semnat încă actele. Voi prelua acţiunile de la toţi acţionarii. Voi fi unicul acţionar", a spus Moraru.

Fostul acţionar al FC Rapid, Adrian Zamfir, a afirmat că nu mai are nicio calitate la gruparea giuleşteană. "Domnul Ganea este noul antrenor al Rapidului. Domnul Moraru discută cu patronii echipei, nu cu mine. Ştiţi că sunt alţi patroni (n.r. - patru suporteri rapidişti). Nu mai am nicio calitate la Rapid", a precizat Zamfir.

La întâlnirea care a durat aproximativ patru ore au fost prezenţi Valerii Moraru, Adrian Zamfir, cei patru suporteri acţionari, administratorul judiciar Cristina Andronache, preşedintele clubului Nicolae Manea, team-managerul Dănuţ Perjă şi noul antrenor Ionel Ganea.

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, cedase gratuit pachetul de 99,9 la sută din acţiuni către patru suporteri, dar tranzacţia nu fusese oficializată de administratorul judiciar Cristina Andronache. Zamfir a negociat în ultimele săptămâni în numele acestora cedarea pachetului majoritar de acţiuni cu Valerii Moraru şi investitorul italian Angelo Massone.

Valerii Moraru, proprietar al companiilor Azuga Waters şi Perla Covasnei, a promis că va investi la semnarea contractului suma de 500.000 de euro pentru cheltuielile urgente ale clubului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici