Valeriu Argăseală: Nu ştiu câţi suporteri vom avea în Giuleşti, ar trebui să primim 400 de bilete

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că suporterii campioanei României ar trebui să primească 400 de bilete pentru meciul cu Rapid, din prima etapă a Ligii I.

51 afișări
Imaginea articolului Valeriu Argăseală: Nu ştiu câţi suporteri vom avea în Giuleşti, ar trebui să primim 400 de bilete

Valeriu Argăseală: Nu ştiu câţi suporteri vom avea în Giuleşti, ar trebui să primim 400 de bilete (Imagine: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

"Deocamdată nu ştiu câţi suporteri stelişti vor fi în Giuleşti. În mod normal, ar trebui să ne pună la dispoziţie cele 400 de locuri, însă acolo sunt probleme de infrastructură şi nu ştim câte locuri vor fi puse la dispoziţia noastră", a spus Argăseală.

Valeriu Argăseală a afirmat că Steaua va juca primul meci de pe teren propriu fără spectatori, după o decizie a Comisiei de Disciplină din ediţia trecută de campionat. El a precizat că există posibilitatea ca la cel de al doilea, sancţiunea să fie suspendată. "În primele două etape jucăm fără spectatori. În mod normal, există posibilitatea suspendării executării unei sancţiuni, din momentul în care a fost executată cel puţin jumătate. După o etapă am putea discuta despre suspendarea acestei sancţiuni", a completat Argăseală.

Steaua va întâlni, sâmbătă, în deplasare, de la ora 21.00, formaţia Rapid, în prima etapă a Ligii I. Pentru această partidă, FC Rapid a scos la vânzare doar 3.000 de bilete din cauza problemelor la Stadionul "Giuleşti - Valentin Stănescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici