Valeriu Iftime: Marius Croitoru rămâne antrenorul Botoşaniului

Patronul FC Botoşani, Valeriu Iftime, nu este foarte optimist la startul pregătirii pentru un nou sezon de primă ligă, dar nici îngrijorat. Omul de afaceri spune că nu a fixat încă un obiectiv pentru următorul sezon de Liga 1 Betano şi că aşteaptă să vadă cum va juca echipa în meciurile amicale.

108 afișări
Imaginea articolului Valeriu Iftime: Marius Croitoru rămâne antrenorul Botoşaniului

Valeriu Iftime: Marius Croitoru rămâne antrenorul Botoşaniului

După plecarea lui Liviu Ciobotariu, Valeriu Iftime a decis să-i dea şansa lui Marius Croitoru (28 de ani) să îşi înceapă cariera de antrenor. Fostul mijlocaş a condus, luni, primul antrenament în noua postură, însă principal, în acte, va fi Mihai Ciobanu, deoarece Croitoru nu are licenţa PRO.

”Nu ştiu dacă am vreo emoţie vizavi de ceea ce se va întâmpla în campionat. Nu e deloc cel mai subţire lot. Acum un an spunea Costel că nu plecăm în cantonament pentru că nu avem jucători. Acum suntem cu lotul complet, mai puţin doi atacanţi pe care îi căutăm şi un fundaş central care aseară a declinat oferta noastră. Cred că avem lotul mai complet ca niciodată. Cei care au plecat au înlocuitori la fel de buni sau chiar mai buni. Mihai Ciobanu este director tehnic. Are licenţa PRO. El va coordona centrul de copii, echipa a doua şi centrul de scouting. Antrenorul principal rămâne Marius Croitoru şi sper să-şi poată face meseria. Nu are experienţă şi o să vedem cu toţii dacă e în stare să fie antrenor bun. Eu sper că va fi. Toţi vrem play-off-ul. Aş vrea mai întâi să văd cum se prezintă echipa în cantonament, după care să vedem adversarii, cum sunt primele zece meciuri şi ne vom da seama dacă avem puterea de a fi o echipă de play-off”, a spus Valeriu Iftime.

În lotul prezent la reunirea de luni au fost mulţi jucători tineri plus unii jucători veniţi în probe. Este vorba de Denis Hăruţ (ACS Poli Timişoara), Alexandru Ţigănaşu (Petrolul), Andres Bautista, Moussa Diakite (FC Botoşani 2), Eduard Florescu (revenit după împrumutul la FC Argeş), Leonel Pierce (argentinian – Deportivo Santamarina), Mario Ebenhofer (austriac – Blau Weiss Linz), Dragoş Penescu (FC Botoşani 2), Alexandru Piftor (FC Botoşani 2), Răzvan Andronic (FC Botoşani 2), Stefan Aškovski (macedonian – Slavia Sofia), Cosmin Bîrnoi (ACS Poli Timişoara), George Câmpanu (FCM Alexandria) şi Alexandru Corban (FC Botoşani 2).

În următoarele două zile se va efectua vizita medicală, iar pe 21 iunie se va pleca în cantonament în Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici