Valeriu Iftime, patron FC Botoşani: "Mă simt ca la examenul de admitere. Azi aflăm rezultatele testelor. Dacă totul este ok, jucăm sâmbătă"

  • Marţi, 16 iunie, jucătorii echipei FC Botoşani au fost testaţi pentru coronavirus
  • Valeriu Iftime, patron FC Botoşani: "Mi s-a spus că azi aflăm rezultatele, dacă totul e ok, jucăm sâmbătă cu CFR Cluj"
  • Joi, 11 iunie, mediul echipei din Moldova a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus
204 afișări
Imaginea articolului Valeriu Iftime, patron FC Botoşani: "Mă simt ca la examenul de admitere. Azi aflăm rezultatele testelor. Dacă totul este ok, jucăm sâmbătă"

Valeriu Iftime, patron FC Botoşani: "Mă simt ca la examenul de admitere. Azi aflăm rezultatele testelor. Dacă totul este ok, jucăm sâmbătă"

FC Botoşani a fost a doua echipă ghinionistă din Liga 1. După ce joi dimineaţă, 11 iunie, Dinamo a anunţat că un magazioner are coronavirus, pe seară a apărut şi la FC Botoşani un caz. Medicul echipei din Moldova a fost infectat cu noul virus. FC Botoşani trebuia să redeschidă campionatul, cu partida de pe "Ion Oblemenco" de vineri, 12 iunie, cu Universitatea Craiova. Meciul a fost amânat, iar echipa s-a întors în Moldova joi noapte. De atunci, jucătorii şi staff-ul tehnic au stat în izolare. 

Valeriu Iftime, patronul echipei FC Botoşani, ne-a spus că stă ca pe ace pentru a afla rezultatul testelor. 

"Sunt ca la examenul de admitere, aştept să mă sune şi pe mine. Eu sunt plecat din Botoşani şi când îmi sună telefonul îmi iese inima din loc. 

Au fost testaţi de dimineaţă şi mi s-a spus că până la finalul zilei vom afla rezultatul. 

Eu, în mod normal, cred că echipa este ok. Ei sunt izolaţi acum, iar dacă eu găsesc un jucător, Doamne fereşte, pozitiv, el se exclude şi ceilalţi joacă. Fiecare e cu perna lui", a spus Valeriu Iftime, pentru Mediafax. 

FC Botoşani are programat meci cu CFR Cluj sâmbătă, 20 iunie, pe teren propriu. Valeriu Iftime ne-a mai spus că "dacă totul este ok, jucăm sâmbătă". 

Cu toate acestea, site-ul sportarad.ro notează că CFR Cluj şi-a pregătit un amical pentru ziua de duminică, 21 iunie. De la ora 20:00, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", CFR Cluj ar urma să joace un amical cu UTA Arad, liderul din Liga 2. CFR Cluj a câştigat primul meci, de la reluarea Ligii 1. A fost 1-0 cu FCSB, pe teren propriu, după autogolul lui Ovidiu Popescu. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici