Van Gaal: Nu m-a surprins cum s-a desfăşurat meciul, ci faptul că am pierdut

Tehnicianul echipei Bayern Munchen, Louis van Gaal, a declarat, sâmbătă, după finala Ligii Campionilor, cu Internazionale Milano, că nu l-a surprins felul în care s-a desfăşurat partida de la Madrid, ci faptul că bavarezii au pierdut, informează uefa.com.

13 afișări
Imaginea articolului Van Gaal: Nu m-a surprins cum s-a desfăşurat meciul, ci faptul că am pierdut

Van Gaal: Nu m-a surprins cum s-a desfăşurat meciul, ci faptul că am pierdut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu m-a surprins cum s-a desfăşurat meciul. Surpriza a fost că am pierdut. Ştiam că fotbaliştii de la Inter vor juca astfel. Ştiam că vor fi foarte bine organizaţi în defensivă. Ştiam că Diego Milito şi Wesley Sneijder pot face diferenţa şi chiar acest lucru s-a întâmplat. Nu ne-am creat atât de multe ocazii ca de obicei. Am avut ocazii, dar dacă nu înscrii pierzi. Jocul ar fi fost altfel dacă Muller ar fi reuşit să înscrie, în repriza a doua", a sps Van Gaal.

Tehnicianul a precizat că este mândru de echipa sa. "Am dat mâna cu toţi şi pentru mine este suficient, înseamnă că sunt mândru de echipa mea. Trebuie să fii în formă maximă pentru a reuşi în faţa unei echipe ca Inter, iar noi nu am fost astăzi (n.r. - sâmbătă). Este mult mai dificil să ataci decât să te aperi şi noi am fost nevoiţi să atacăm într-un spaţiu redus. Mourinho m-a felicitat. Cred că Inter a fost îndreptăţită să câştige, dar poate este mai uşor pentru Mourinho să câştige cu un astfel de stil de joc", a adăugat Van Gaal.

Inter Milano, cu românul Cristian Chivu titular, a câştigat Liga Campionilor, învingând în finala de la Madrid, cu scorul de 2-0, echipa germană Bayern Munchen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici