Van Persie: Unii fotbalişti englezi stau în cluburi până la ora 03.00 dimineaţa

Internaţionalul olandez al al echipei Arsenal Londra, Robin Van Persie, a declarat că unii jucători englezi stau în cluburi până la 03.00 dimineaţa, ceea ce înseamnă că la vârsta de 33 de ani "sunt terminaţi".

146 afișări
Imaginea articolului Van Persie: Unii fotbalişti englezi stau în cluburi până la ora 03.00 dimineaţa

Van Persie: Unii fotbalişti englezi stau în cluburi până la ora 03.00 dimineaţa (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Când îi văd pe unii fotbalişti englezi care stau în cluburi până la ora 03.00 dimineaţa, pot ajunge doar la concluzia că ei sunt invariabil terminaţi la vârsta de 33 de ani. Pentru mine este foarte important să iau micul dejun în fiecare dimineaţă împreună cu cei doi copii ai mei. Iar acest lucru nu ar fi posibil dacă aş pierde timpul în club în fiecare noapte. Am făcut o altă alegere, şi anume să fac ceea ce îmi place cel mai mult: să joc fotbal", a spus jucătorul în vârstă de 27 de ani, informează cotidianul The Sun.

Van Persie a precizat că îşi doreşte să joace fotbal cât mai mult. "Mă voi retrage în momentul în care jocul meu va arăta extrem de rău sau când soţia mea va spune: «Robin, mă faci de ruşine». Joc fotbal pentru că îl ador şi de aceea vreau să o fac cât mai mult posibil. Jucătorii de top nu se lasă păcăliţi de averi, faimă sau maşini luxoase, pentru că se concentrează total asupra fotbalului", a adăugat Robin Van Persie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici