Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj: Sunt mulţumit de ce am realizat în acest tur de campionat

Vasile Miriuţă, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat, vineri, după înfrângerea formaţiei sale în deplasare cu FC Viitorul, scor 1-2, în etapa a 13-a din Liga 1, faptul că este mulţumit de rezultatele clujenilor în acest tur de campionat.

281 afișări
Imaginea articolului Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj: Sunt mulţumit de ce am realizat în acest tur de campionat

Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj: Sunt mulţumit de ce am realizat în acest tur de campionat (Imagine: Laurentiu Mich/ Arhiva Mediafax Foto)

În partida de la Ovidiu, au marcat Iancu (penalty 21'), Chiţu (penalty 45+2'), respectiv Bud (85').

"Sunt mulţumit de ce am realizat în acest tur de campionat. Am avut 10 meciuri fără înfrângere, asta e, ne-a învins o echipă bună. Obiectivul nostru este să ne clasăm în play-off", a declarat Miriuţă la finalul partidei, pentru DigiSport.

Cristi Bud, autorul singurului gol al clujenilor a declarat la final: "Felicităm Viitorul pentru victorie. Am jucat mult mai bine în repriza a doua, am intrat mai motivaţi. Cred că un egal era bun. Nu am pus în practică ce ne-a spus domnul Miriuţă încă de la început. Noi trebuie să fim în play-off, mai sunt mult etape ca să vorbim despre titlu".

În urma acestui rezultat, FC Viitorul se află pe locul trei în clasament, cu 23 de puncte, iar CFR Cluj ocupă poziţia a şaptea, cu 17 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici