Vasile Miriuţă demisionează de la ASA Târgu Mureş

Tehnicianul Vasile Miriuţă a declarat că va demisiona de la ASA Târgu Mureş, rezilierea contractului urmând să aibă loc luni, informează digisport.ro.

309 afișări
Imaginea articolului Vasile Miriuţă demisionează de la ASA Târgu Mureş

Vasile Miriuţă demisionează de la ASA Târgu Mureş (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Nu voi fi dat afară de la ASA Târgu Mureş, eu am decis să-mi dau demisia. Astăzi mă voi aşeza la masa negocierilor cu conducerea, pentru că sunt nişte chestii de rezolvat. Azi e duminică, deci nu e zi de muncă, deşi am fost la antrenament, aşa că rezilierea se va produce luni", a declarat Miriuţă pentru Digi Sport.

În vârstă de 47 de ani, Vasile Miriuţă a preluat ASA Târgu Mureş la 8 iulie. El a mai antrenat formaţia ungară Gyor ETO, retrogradată în această vară după ce federaţia a refuzat să îi acorde licenţa pentru prima ligă din cauza datoriilor.

Anterior, Miriuţă a condus formaţiile Ceahlăul Piatra Neamţ (în perioada iunie - decembrie 2013) şi CFR Cluj (decembrie 2013 - noiembrie 2014).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici