Vasile Miriuţă: Jucătorii nu au dat înapoi ce trebuia şi vor suporta consecinţele

Antrenorul formaţiei Dinamo, Vasile Miriuţă, s-a declarat dezamăgit de evoluţia echipei sale din meciul cu FC Viitorul, scor 0-4, şi a anunţat că ia în calcul să renunţe la mai mulţi jucători la meciul din etapa următoare.

386 afișări
Imaginea articolului Vasile Miriuţă: Jucătorii nu au dat înapoi ce trebuia şi vor suporta consecinţele

Vasile Miriuţă: Jucătorii nu au dat înapoi ce trebuia şi vor suporta consecinţele

"Îmi pare rău, am avut încredere în unii dintre jucători, dar la meciul acesta nu au dat înapoi ce trebuia să dea şi vor suporta consecinţele. Ştim cu toţii ce s-a întâmplat la Piatra Neamţ. Dacă nu am vrut să vorbim despre acest lucru, mai ales înaintea acestui joc, am zis că ţine de bucătăria internă. Probabil unii vor vedea meciul cu Gaz Mediaş de la televizor. Nu am vrut să facem scandal. Ce era să fac, să o iau pe mama, să o scot din mormânt şi să o bag în echipă?

TITLURILE ZILEI

Un rezultat dezastruos! Felicit Viitorul, au fost mai buni azi. Era un meci de şase puncte, era important să câştigăm, dar nu s-a întâmplat acest lucru. Am început prost jocul, am luat acele goluri pe contraatac, dar nu are rost să intru în detalii acum. Asta e, am pierdut, de mâine încolo vom vedea ce e de făcut. Suporterii au dreptate. E inadmisibil să se întâmple ce s-a întâmplat azi", a spus Miriuţă, la Digi Sport.

Tehnicianul în vârstă de 49 de ani a precizat că nu are de gând să îşi dea demisia: "Nu mă gândesc să plec, e echipa pe care o iubesc cel mai mult. N-am venit într-o situaţie bună, dar, dacă era o situaţie bună, ştiţi că nu mai eram aici. Din păcate, unii şi-au bătut joc de munca noastră (n. red - a staff-ului) de o lună de zile. Câţiva jucători pot strica munca noastră. Nu e respect faţă de noi, faţă de fani".

Campioana en titre FC Viitorul a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa Dinamo Bucureşti, în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1.

În clasament, Viitorul a acumulat 26 de puncte şi a urcat pe locul 5. Echipa lui Gheorghe Hagi are un avans de două puncte faţă de Astra, care ocupă ultimul loc de play-off, şi cinci faţă de Dinamo, aflată pe locul 7.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici