Vasile Turcu: Dacă am pierdut campionatul, l-am pierdut pe mâna lui Dolha

Acţionarul FC Dinamo, Vasile Turcu, l-a criticat dur duminică, la Sport.ro, pe portarul dinamovist Emilian Dolha, după remiza cu Unirea Urziceni, scor 4-4, acuzându-l că echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare pierde campionatul din cauza lui.

33 afișări
Imaginea articolului Vasile Turcu: Dacă am pierdut campionatul, l-am pierdut pe mâna lui Dolha

Vasile Turcu: Dacă am pierdut campionatul, l-am pierdut pe mâna lui Dolha (Imagine: Liviu Adăscăliţei/Mediafax Foto)

"Ne-a mâncat campionatul... Ai 4-2, ieşi ca un gunoi, de nu ştii, vai de mama lui. I-am zis şi lui Ţălnar: «Nu-l mai băga». Le-a mâncat munca la copiii ăia. Nu ştiu ce încredere a avut în el dar nu poţi, la fiecare minge tremura inima în tine. Dacă pierdem campionatul, l-am pierdut pe mâna lui. Despre arbitraj nu am ce să spun, Dolha i-a bagat în joc pe cei de la Urziceni, ne-a omorât. Nu înţeleg cum se mai prezintă în faţa colegilor lui", a spus Turcu.

Formaţia Unirea Urziceni a încheiat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 4-4 (2-2), cu echipa Dinamo Bucureşti, în derbiul etapei a XXIV-a a Ligii I. Dolha a evoluat până în minutul 70, când s-a accidentat la umăr la o intervenţie în urma căreia arbitrul a acordat penalti pentru Unirea Urziceni. În momentul în care a ieşit de pe teren, scorul era de 4-2 pentru Dinamo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici