Vasile Turcu vrea să revină la conducerea clubului Dinamo: O să discut cu domnul Nicolae Badea

Vasile Turcu (62 de ani), fost acţionar la Dinamo Bucureşti, este tentat să revină în "Ştefan cel Mare", după ce actualul finanţator, Ionuţ Negoiţă, a anunţat că este dispus să cedeze clubul şi că aşteaptă propuneri din partea altor oameni de afaceri pentru preluarea echipei.

718 afișări
Imaginea articolului Vasile Turcu vrea să revină la conducerea clubului Dinamo: O să discut cu domnul Nicolae Badea

Vasile Turcu vrea să revină la conducerea clubului Dinamo: O să discut cu domnul Nicolae Badea

"Nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu domnul Negoiţă. Dar o să discut cu domnul Badea, poate reuşim să ne strângem câţiva acţionari şi să preluăm clubul. Trebuie să formăm un grup de patru-cinci inşi, să punem fiecare câte două milioane de euro pe an. Aşa, s-ar crea un buget de 10 milioane, care e suficient pentru România în momentul actual. Ne gândim, dar să vedem, pentru că din fotbal nu scoţi bani. Dacă intrăm, suntem decişi să facem treabă, nu poţi să te joci cu un club ca Dinamo", a declarat Vasile Turcu pentru DigiSport.

Turcu crede că Ionuţ Negoiţă a greşit când a preluat echipa şi spune că dacă nu îşi va găsi parteneri, nu se va implica singur la Dinamo.

"Nu am bani să susţin echipa pe cont propriu. La Dinamo trebuie investiţii majore, cu un buget de patru-cinci milioane de euro anual nu ai ce face. Domnul Negoiţă nu şi-a dat seama că Dinamo e un club prea mare", a mai precizat Turcu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici