Veniturile strânse la Supercupa Angliei, DONATE către victimele incendiului de la Grenfell Tower

Veniturile care vor fi strânse la meciul din Community Shield, Chelsea - Arsenal, care se va disputa în luna august, vor fi donate victimelor incendiului de la Grenfell Tower, a anunţat, sâmbătă, Federaţia Engleză de Fotbal (FA), citată de Reuters.

104 afișări
Imaginea articolului Veniturile strânse la Supercupa Angliei, DONATE către victimele incendiului de la Grenfell Tower

Veniturile strânse la Supercupa Angliei, DONATE către victimele incendiului de la Grenfell Tower

"Sperăm ca, într-o mică măsură, prin meciul din Community Shield, să putem ajuta. Două cluburi uriaşe din Londra vor veni să joace pe cel mai mare stadion din oraş şi vor fi unite în pasiunea lor pentru fotbal de acest incident tragic", a declarat Greg Clarke, preşedintele Federaţiei Engleze de Fotbal (FA), citat de Reuters.

Organismul de conducere al fotbalului din Anglia estimează că aproximativ 1,25 milioane de lire se vor strânge cu ocazia desfăşurării acestui meci. 79 de persoane au murit, conform poliţiei britanice, în timp ce alte câteva mii au fost afectate de incendiul de la Grenfell Tower.

Chelsea Londra, câştigătoarea titlului de campioană în Anglia, şi Arsenal Londra, câştigătoarea Cupei Angliei, vor juca în Community Shield (Supercupa Angliei), pe 6 august, de la ora 16:00, pe stadionul Wembley.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici