Venus Williams a învins-o pe Angelique Kerber şi o va întâlni pe Johanna Konta în semifinale la turneul de la Miami

Jucătoarea Venus Williams, aflată pe locul 12 WTA, a învins-o, joi, pe germana Angelique Kerber, ocupanta primei poziţii în ierarhia mondială, şi s-a calificat în semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami, jucat pe suprafaţă dură şi dotat cu premii de 6.993.450 de dolari.

368 afișări
Imaginea articolului Venus Williams a învins-o pe Angelique Kerber şi o va întâlni pe Johanna Konta în semifinale la turneul de la Miami

Venus Williams a învins-o pe Angelique Kerber şi o va întâlni pe Konta în semifinale la turneul de la Miami

Americanca Venus Williams a câştigat meciul cu liderul mondial în două seturi, scor 7-5, 6-3, într-o oră şi 41 de minute, şi o va întâlni în semifinale pe britanica Johanna Konta (locul 11 WTA), care a ajuns în această fază a competiţiei după o victorie obţinută împotriva Simonei Halep.

În cea de-a doua semifinală se vor întâlni daneza Caroline Wozniacki (14 WTA) şi jucătoarea cehă Karolina Pliskova (3 WTA), care au trecut în sferturile de finală de Lucie Safarova (Cehia, 36 WTA), respectiv Mirjana Lucic-Baroni (Croaţia, 29 WTA).

Prezenţa în semifinalele turneului de la Miami este recompensată cu un cec în valoare de 287.515 dolari şi 390 de puncte WTA.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici