Venus Williams, numai cuvinte de laudă pentru Alexandra Dulgheru, după ce jucătoarea din România a reuşit să-o bată în primul set

Alexandra Dulgheru a pierdut în turul secund la Wimbledon, în faţa lui Venus Williams. Românca a reuşit să câştige primul set cu 6-4, dar le-a pierdut pe următoarele două, scor 0-6 şi 1-6.

2558 afișări
Imaginea articolului Venus Williams, numai cuvinte de laudă pentru Alexandra Dulgheru, după ce jucătoarea din România a reuşit să-o bată în primul set

Venus Williams, numai cuvinte de laudă pentru Alexandra Dulgheru, după ce jucătoarea din România a reuşit să câştige primul set

Alexandra Dulgheru a avut o prestaţie onorabilă la această ediţie a Wimbledon. Venită din calificări, românca, locul 141 WTA, a luptat eroic în partidele din Marea Britanie. În partida din turul secund, Alexandra i-a făcut faţă lui Venus Williams, dar a pierdut în cele din urmă, în 3 seturi.

La sfârşitul meciului, prestaţia Alexandrei a fost apreciată şi de marea campioană americană: „A jucat foarte bine în primul set. M-a surprins stilul ei pentru că a fost prima întâlnire directă. A făcut un meci bun, nu a fost uşor. A fost o adversară competitivă, dar rezultatul din primul set a fost determinat şi de prestaţia mea slabă”.

Venus a vorbit şi de obiectivul de la Wimbledon 2018.

”Este necesar să mă mobilizez şi să iau avantaj cu jucătoarele mai slab cotate. Am nevoie de moral în începuturile de meci. Până la urmă, cel mai important este că am câştigat. Am triumfat de 5 ori la Wimbledon, am încredere că pot face o performanţă bună şi la această ediţie, dar trebuie să îmi îmbunătăţesc jocul”, a încheiat nr. 9 WTA.

Pentru a juca împotriva lui Venus Williams, Alexandra Dulgheru a trecut de 3 tururi de calificare, iar în primul tur al tabloului principal a învins-o pe Krystina Pliskova, locul 77 WTA.

Pentru prezenţa în turul secund, sportiva noastră va fi recompesată cu 100.000 de lire şi 70 de puncte WTA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici