Verişoara lui Lassana Diarra, printre victimele atentatelor de la Paris

Internaţionalul francez Lassana Diarra a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, că printre victimele atentatelor de vineri seară de la Paris se numără şi verişoara sa, Asta Diakite.

450 afișări
Imaginea articolului Verişoara lui Lassana Diarra, printre victimele atentatelor de la Paris

Lassana Diarra (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Bună seara tuturor. După evenimentele dramatice de ieri de la Paris şi Saint-Denis, fac un anunţ cu durere în suflet. După cum poate aţi aflat, sunt afectat personal de aceste atentate. Verişoara mea, Asta Diakite, se află printre victimele unuia dintre atacurile de ieri, la fel ca sute de alţi francezi nevinovaţi. Ea a fost pentru mine un model, un sprijin, o soră. În această atmosferă de teroare, este important pentru noi toţi să ne facem auziţi şi să rămânem uniţi în faţa unor orori care nu au nici culoare, nici religie. Să apărăm împreună dragostea, respectul şi ţara", a notat Diarra.

Lassana Diarra a evoluat în meciul de vineri seară dintre naţionalele Franţei şi Germaniei, în timpul disputării căruia la Paris şi în zona Stade de France au avut loc mai multe atentate, soldate cu 128 de morţi şi sute de răniţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici