Veste bună pentru microbişti: FRF vrea să permită consumul de bere pe stadioanele din România

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat că Federaţia Română de Fotbal doreşte permiterea consumului de bere pe stadioanele din România.

915 afișări
Imaginea articolului Veste bună pentru microbişti: FRF vrea să permită consumul de bere pe stadioanele din România

Veste bună pentru microbişti: FRF vrea să permită consumul de bere pe stadioanele din România

„Mi se pare o mare prostie, merg în toate stadioanele din Europa asta, se bea o bere uşor alcoolizată, că d-aia vine omul la spectacol, să mai bea o bere, să mai mănânce un sandviş, să mai stea de vorbă. La noi e regulă ca la un kilometru în jurul stadionului să vinzi băuturi de acest gen. Avem iniţiativa asta de cinci ani, tot încercăm, dar nici nu ştii unde să pui dosarul că s-a schimbat ministrul”, a declarat Andrei Vochin, la Telekom Sport.

În România, consumul de alcool în locuri publice este sancţionat cu o amendă între 100 şi 500 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici