Veşti proaste pentru Arsenal. Carantina nu-l va ţine pe Lukaku departe duminică, în meciul cu Chelsea

  • Romelu Lukaku, atacantul lui Chelsea pentru care londonezii au plătit 115 milioane euro, se va antrena pentru prima dată cu echipa marţi, după ce va ieşi din carantină.
  • Lukaku, care a revenit la Chelsea de la Inter Milano, este aşteptat să redebuteze duminică, în deplasare, împotriva lui Arsenal.
195 afișări
Imaginea articolului Veşti proaste pentru Arsenal. Carantina nu-l va ţine pe Lukaku departe duminică, în meciul cu Chelsea

Lukaku se va antrena marţi pentru prima dată cu coechipierii săi de la Chelsea, după o perioadă de carantină în urma transferului său de la Inter Milano, pe o sumă record pentru londonezi.

El a revenit la Chelsea la 10 ani după ce a semnat pentru prima dată pentru club, pe când era încă adolescent, venind de la Anderlecht.

Belgianul s-a străduit să facă o impresie bună în timpul primei sale prezenţe la clubul londonez, nereuşind însă să înscrie în 15 jocuri. S-a mutat apoi la Everton în 2014, trecând apoi pe la Manchester United,de unde a ajuns apoi la Inter Milano.

Dar, după doi ani remarcabili la Inter, unde, în sezonul trecut, a marcat 24 de goluri în Serie A, contribuind la obţinerea primului titlu în Italia, după 11 ani, Lukaku a declarat că revenirea la Chelsea a fost pentru el "şansa vieţii".

El a declarat anterior că va rămâne pe San Siro şi pentru campania 2021/22, dar s-a răzgândit şi i-a cerut lui Inter să aprobe vânzarea către Chelsea.

Sosirea lui Lukaku la Chelsea îi oferă lui Tammy Abraham posibilitatea de a se alătura Romei lui Jose Mourinho.

El a efectuat duminică vizita medicală, mutarea urmând să se facă pentru 34 de milioane de lire sterline.

Se aşteaptă ca Abraham să semneze un contract pe cinci ani, în valoare netă de 4 milioane de lire sterline pe an.

Chelsea va avea o opţiune de răscumpărare de 80 de milioane de euro pentru jucătorul de 23 de ani, care poate fi activată în vara anului 2023.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici