Vezi cum arată acum noul stadion "Lia Manoliu" - FOTO

Structura de rezistenţă şi cea metalică de la stadionul "Lia Manoliu" au fost finalziate, astfel că stadiul lucrărilor este cel preconizat, inaugurarea oficială urmând să aibă loc la începutul lunii august 2011 prin meciul România - Argentina, a declarat, joi, primarul general Sorin Oprescu.

317 afișări
Imaginea articolului Vezi cum arată acum noul stadion "Lia Manoliu" - FOTO

Vezi cum arată acum stadionul "Lia Manoliu" (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Vezi aici cum arată acum noul stadion "Lia Manoliu"

"Aşa cum am promis, lucrările se vor termina conform termenului stabilit. În prezent este finalizată structura stadionului urmând să înceapă lucrările pentru montarea acoperişului. Totodată, au fost începute şi lucrările de amenajare din jurul arenei, odată ce vremea va permite urmând să fie pus gazonul", a spus Oprescu după vizita făcută, joi, la stadionul Lia Manoliu, pentru verificarea stadiului lucrărilor.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici