Victor Becali: Lobonţ a fost împrumutat un an la AS Roma

Agentul FIFA Victor Becali a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că portarul dinamovist Bogdan Lobonţ a fost împrumutat la gruparea italiană AS Roma, care are dreptul de a opta pentru un transfer definitiv.

112 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Lobonţ a fost împrumutat un an la AS Roma

Victor Becali: Lobonţ a fost împrumutat un an la AS Roma (Imagine: Mediafax Foto)

Portarul dinamovist Bogdan Lobonţ

"Azi, Lobonţ a semnat un contract prin care devine jucătorul echipei AS Roma pentru un an de zile, cât durează împrumutul de la Dinamo. E posibil ca el să devină definitiv jucătorul grupării italiene la finalul îmrpumutului, având prima opţiune", a declarat Becali.

Portarul echipei naţionale Bogdan Lobonţ s-a accidentat, în luna aprilie, în meciul din sezonul precedent al Ligii I, dintre Dinamo şi Gloria Bistriţa. El a suferit o entorsă la genunchiul drept şi o ruptură la ligamentul încrucişat anterior. Lobonţ a fost supus, tot în aprilie, unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Belgia, iar în prezent se află în perioada de recuperare, pe care o efectuează la Roma.

Astăzi este ultima zi în care se mai pot efectua transferuri în Italia.

De-a lungul carierei sale, Lobonţ, în vârstă de 31 de ani, a mai evoluat la Corvinul Hunedoara, Rapid Bucureşti, Ajax Amsterdam, AC Fiorentina şi Dinamo Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici