Victor Becali: Pentru Chivu prioritatea principală este Inter Milano, dar avem şi alţi aşi în mânecă

Impresarul Victor Becali a declarat, miercuri, la Radio Marte, că principala prioritate pentru fundaşul Cristian Chivu este prelungirea contractului cu Internazionale Milano, dar a precizat că în cazul în care acest lucru nu se va întâmpla are şi alţi aşi în mânecă.

144 afișări
Imaginea articolului Victor Becali: Pentru Chivu prioritatea principală este Inter Milano, dar avem şi alţi aşi în mânecă

Cristian Chivu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sincer, Napoli nu m-a contactat nici pe mine, nici pe directorul sportiv al clubului Inter Milano, Mario Branca. Pentru Chivu prioritatea principală este Inter Milano, dar avem şi alţi aşi în mânecă. Dacă Napoli îşi va anunţa interesul, situaţia se poate schimba. Mă cunosc foarte bine cu directorul sportiv Riccardo Bigon şi cu directorul general Marco Fassone de la meciul Napoli - Steaua din Liga Europa. La acel moment am vorbit de Mutu, dar nu s-a concretizat nimic", a spus Becali.

Fundaşul Cristian Chivu îşi va încheia contractul cu Internazionale Milano la sfârşitul acestui sezon, iar clubul italian nu i-a făcut încă nicio propunere de prelungire a înţelegerii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici