Victor Hănescu a câştigat turneul de la Szczecin

Tenismanul Victor Hănescu, cap de serie numărul 5 şi locul 80 ATP, a câştigat, duminică, turneul challenger de la Szczecin (Polonia), dotat cu premii în valoare totală de 106.500 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

251 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu a câştigat turneul de la Szczecin

Victor Hănescu (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Hănescu l-a învins, în finală, cu scorul de 6-4, 7-5, după o oră şi 53 de minute, pe spaniolul Inigo Cervantes, poziţia 136 în ierarhia mondială.

Pentru succesul obţinut la Szczecin, Victor Hănescu va primi 125 de puncte ATP şi un cec în valoare de 15.300 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici