Victor Hănescu, în semifinale la dublu în turneul de tenis din Santo Domingo (Republica Dominicană)

Perechea Victor Hănescu/Jamie Cerretani (România/SUA) a reuşit, sâmbătă, calificarea în semifinalele probei de dublu a turneului ATP Challenger din Santo Domingo, Republica Dominicană.

164 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu, în semifinale la dublu în turneul de tenis din Santo Domingo (Republica Dominicană)

Victor Hănescu, în semifinale la dublu în turneul de tenis din Santo Domingo (Republica Dominicană)

Hănescu şi Cerretani au învins dublul spaniol Roberto Carballes Baena/Oriol Roca Batalla, scor 6-4, 6-4, în o oră şi 11 de minute de joc. Pe durata partidei, perechea Victor Hănescu/Jamie Cerretani nu şi-a pierdut niciodată serviciul.

Dublul Victor Hănescu/Jamie Cerretani va primi 35 de puncte ATP şi 1.620 de dolari pentru prezenţa în semifinale la Santo Domingo.

În semifinală, Hănescu şi Cerretani vor întalni dublul Ariel Behar/Giovanni Lapentti (Uruguay/Ecuador). Competiţia din Santo Domingo este dotată cu premii totale în valoare de 75.000 de dolari.

TITLURILE ZILEI

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici