Victor Hănescu l-a eliminat pe Anderson, principalul favorit, şi a ajuns în sferturi la Casablanca

Jucătorul de tenis Victor Hănescu, număul 89 ATP, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneul de la Casablanca (Maroc), dotat cu premii în valoare de 485.000 de euro, după ce a trecut de principalul favorit al competiţiei, sud-africanul Kevin Andersson, locul 19 ATP, scor 6-4, 6-4.

145 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu l-a eliminat pe Anderson, principalul favorit, şi a ajuns în sferturi la Casablanca

Victor Hanescu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hănescu a trecut de Anderson după o oră şi 26 de minute de joc, urmând să joace în sferturi cu argentinianul Federico Delbonis, locul 43 ATP şi favorit numărul 6.

Pentru acederea în sferturi, Hănescu va primi un cec de 12.565 de euro şi 45 de puncte ATP.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici