Victor Hănescu s-a calificat în turul doi la challangerul de la Banja Luka

Tenismanul Victor Hănescu, locul 224 ATP, s-a calificat, marţi, în turul doi al turneului challenger de la Banja Luka (Bosnia-Herţegovina), dotat cu premii în valoare totală de 64.000 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei.

110 afișări
Imaginea articolului Victor Hănescu s-a calificat în turul doi la challangerul de la Banja Luka

Victor Hănescu s-a calificat în turul doi la challangerul de la Banja Luka (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Hănescu l-a învins, în runda inaugurală, cu scorul de 6-1, 6-4, după o oră de joc, pe argentinianul Pedro Cachin, poziţia 166 în ierarhia mondială.

În turul doi, Victor Hănescu îl va întâlni pe francezul Mathias Bourgue, cap de serie numărul 8 şi locul 207 ATP, care a trecut, cu scorul de 7-6 (5), 6-3, de sârbul Ilija Bozoljaţ, beneficiar al unui wild-card şi poziţia 833 în clasamentul mondial.

Pentru calificarea în turul doi la Banja Luka, Hănescu va primi opt puncte ATP şi un cec în valoare de 1.100 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici