Victor Piţurcă, după CSM Reşita - Craiova, scor 0-1: Gazonul a mai făcut o victimă, pe Cosic

U Craiova s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României după ce a învins cu 1-0 pe CSM Reşiţa, pe „Ion Oblemenco”. Gazonul de pe cel mai mare stadion din Craiova a mai făcut o victimă, iar Victor Piţurcă, antrenorul oltenilor, a fost foarte nemulţumit la finalul partidei.

222 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă, după CSM Reşita - Craiova, scor 0-1: Gazonul a mai făcut o victimă, pe Cosic

Victor Piţurcă, după CSM Reşita - Craiova, scor 0-1: Gazonul a mai făcut o victimă, pe Cosic

Tânărul Luis Niţu a adus victoria Craiovei în meciul cu Reşiţa, după golul marcat în minutul 30. Piţurcă pare că a câştigat un fotbalist cu potenţial, dar a pierdut unul abia transferat. Este vorba despre Uros Cosic, pe care Craiova l-a luat de la AEK Atena, care s-a accidentat din cauza gazonului de pe „Oblemenco” şi a fost schimbat! Piţurcă a fost foarte nemulţumit la finalul partidei.

Piţurcă a anunţat că urmează o întâlnire între factorii de decizie pentru a lua o măsură legată de schimbarea gazonului: „O orezărie adevărată! Gazonul a mai făcut o victimă, pe Cosic. Băieţii au alergat, au depus efort, dar pe un teren… Mâine vom avea o întâlnire cu Primăria şi constructorul. Sper că se va schimba gazonul pentru că altfel nu se poate!”, a spus Victor Piţurcă, miercuri, la DigiSport, după meci.

Primarul nu vrea să schimbe covorul de iarbă, Mititelu se oferă

Edilul a anunţat miercuri, 25 septembrie, că gazonul nu va fi schimbat anul acesta, chiar dacă promisese că va acţiona în acest sens în luna octombrie. Mihail Genoiu spune că nu ştie ce gazon să amplaseze şi mai invocă şi anumite probleme juridice.

„Mă confrunt cu două probleme: una juridică, să nu avem probleme cu legea după ce l-am schimbat, iar a doua problemă este cea legată de calitatea gazonului, cu ce fel de gazon îl înlocuiesc. Am avut un caiet de sarcini pregătit, realizat de consultantul care face consultanţă pentru gazonul de la Arena Naţională şi care a schimbat gazonul acolo. Sincer să fiu, mie nu mi-a plăcut şi l-am auzit şi pe fotbalistul Nistor de la Dinamo care spunea „domne, mai bine jucam în „Ştefan cel Mare”. Ori când mă duc să schimb un gazon cu 250.000, 280.000 euro şi să mă trezesc că e la fel ca primul, nu vreau să fac această greşeală. Poate să mă înjure oricine, nu îl schimb acum, chiar dacă toată lumea doreşte acest lucru. Sunt printre cei mai mari susţinători al acestui schimb de gazon, însă nu trebuie făcut cu grabă”, a declarat Mihail Genoiu.

Adrian Mititelu s-a arătat dispus să înlocuiască el gazonul de pe „Ion Oblemenco”, iar condiţia este ca echipa sa să joace acolo partidele din Liga a III-a. Mititelu a trimis deja o solicitare primarului Genoiu, prin care se oferă să schimbe suprafaţa de joc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici