Victor Piţurcă: FCSB şi-ar putea să îşi revină, cu Dinamo e mai greu

Victor Piţurcă a atacat din nou FCSB-ul, în ultimul interviu, la finalul partidei dintre Voluntari şi Mediaş. Fostul selecţioner a fost întrebat de situaţia grea prin care trecere viecampioana şi a răspuns cu o ironie.

189 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă: FCSB şi-ar putea să îşi revină, cu Dinamo e mai greu

Victor Piţurcă: FCSB şi-ar putea să îşi revină, cu Dinamo e mai greu

Piţurcă i-a transmis reporterului care a pus întrebarea că nu vrea să vorbească despre cluburi mici, ci doar despre cluburi cu tradiţie în România, Dinamo şi Steaua. ”Iar mă întrebi de FCSB? Întreabă-mă, te rog eu frumos de cluburi mari, de Steaua, de Dinamo. Vorbesc foarte serios, nu trebuie să se supere nimeni. Nu mă întrebaţi de această echipă pentru că nu vreau să-l deranjez pe patron, sau ce este el acolo. E ruşinoasă pentru Dinamo situaţia, pentru FCSB nu e ruşinoasă, fiindcă FCSB nu e Steaua, nu are nicio legătură cu Steaua. S-ar putea să-şi revină FCSB, acolo e un lot bun. Dinamo e mai greu să-şi revină, din ce văd eu”, a declarat Victor Piţurcă, la finalul partidei de la Voluntari, încheiată cu victoria oaspeţilor.

Victor Piţurcă nu a mai antrenat din 2016, când s-a despărţit de Al-Ittihad. De-a lungul carierei, cel care face parte din grupul eroilor de la Sevilla a mai antrenat la Craiova, respectiv în trei rânduri în Ghencea. Până la Mirel Rădoi, Victor Piţurcă era ultimul selecţioner de tineret care calificase echipa naţională la un turneu final.

Taguri:
piţurcă,
fcsb,
dinamo

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici