Victor Piţurcă, manager general Universitatea Craiova: Mai am nevoie de timp

Universitatea Craiova a remizat, vineri seara, scor 1-1, pe teren propriu, contra lui Poli Iaşi, în etapa a 12-a din Liga 1. La finalul meciului, Victor Piţurcă, manager-ul general al oltenilor, s-a arătat nemulţumit de faptul că jucătorii săi nu au avut mai mule ocazii de a înscrie.

181 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă, manager general Universitatea Craiova: Mai am nevoie de timp

Victor Piţurcă, manager general Universitatea Craiova: Mai am nevoie de timp

"Mai am nevoie de timp, normal. Într-o lună nu poţi rezolva tot. Iaşiul nu ştiu de câte ori a trăit centrul terenului, câte ocazii au avut, dar ei au jucat partitura lor. Eu am fost nemulţumit pentru că nu ne-am creat ocazii atât câte ar fi trebuit. Pentru a câştiga toate punctele trebuie să marchezi goluri, mai ales pe acest stadion. Probabil că s-a văzut şi lipsa lui Cicâldău, e unul dintre cei mai buni jucători ai noştri. Nu numai ca dispecer, ci şi ca marcator", a declarat Piţurcă, după meci, la DigiSport.

Ulterior, Piţurcă a comentat şi prestaţia lui Carlos Fortes, revenit cu gol în echipa Craiovei, primul în campionat de la sosirea la formaţia olteană, în februarie 2019. De asemenea, fostul selecţioner a vorbit despre jucătorii săi convocaţi la echipele naţionale:

"Iniţial am vrut pe Fortes să-l schimb, să-l trec pe Ivan vârf, dar am schimbat imediat după ce a marcat. Fortes n-a jucat rău. În schimb, Ivan a fost mai obosit azi. Fiecare jucător are şansa lui, am declarat lucrul ăsta pentru că eram întrebat de ce nu joacă unii. Tuturor le va veni rândul, depinde cum îi simt. Dacă joacă bine, sigur că pot rămâne în echipă. Avem un lot mare de jucători şi numai jucătorul decide dacă intră în echipă. Eu nu pot da recomandări de jucători la naţională. Doar personal, selecţionerului. Avem patru jucători la echipa naţională, şi Niţu, la U19, eu cred că sunt suficienţi. Sper să joace acolo, în acelaşi timp mi-aş fi dorit să fi rămas cu noi în perioada asta", a mai spus Piţurcă.

În urma acestei remize, Universitatea Craiova a ratat şansa de a trece, cel puţin temporar, pe primul loc în Liga 1. Formaţia lui Victor Piţurcă se află pe locul secund, cu 23 de puncte acumulate, la o lungime de liderul CFR Cluj, care are un meci mai puţin disputat.

În următoara rundă, Universitatea Craiova o va înfrunta pe campioana CFR Cluj, în deplasare, în timp ce Poli Iaşi va primi vizita lui FC Botoşani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici