Victor Piţurcă şi Lucian Sânmărtean s-au calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei, cu Al-Ittihad

Al-Ittihad, echipa antrenată de Victor Piţurcă, a învins, marţi, cu scorul de 2-1, pe teren propriu, echipa iordaniană Al Wehdat, în play-off-ul Ligii Campionilor Asiei şi s-a calificat în grupe, anunţă site-ul oficial al competiţiei.

410 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă şi Lucian Sânmărtean s-au calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei, cu Al-Ittihad

Victor Piţurcă şi Lucian Sânmărtean s-au calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei, cu Al-Ittihad (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Lucian Sânmărtean a fost titular la Al Ittihad şi a fost schimbat în minutul 90+2. Sânmărtean a marcat două goluri pentru Al-Ittihad în actualul sezon, în 12 apariţii.

Atacantul senegalez El Hadji Malik Tall a deschis scorul în minutul 11 pentru Al Wehdat, iar atacantul venezuelean Gelmin Rivas a egalat în minutul 21. Golul victoriei pentru Al-Ittihad a fost reuşit de către Mukhtar Fallatah, din lovitură de la 11 metri, în minutul 45.

Al Ittihad va face parte din grupa A a Ligii Campionilor Asiei, alături de Al Nasr Dubai (Emiratele Arabe Unite), Lokomotiv Taşkent (Uzbekistan) şi de Foolad Sepahan (Iran). Echipa lui Victor Piţurcă va susţine primul meci cu Lokomotiv Taşkent, în deplasare, pe 23 februarie.

În campionat, echipa pregătită de către Victor Piţurcă ocupă locul 3, după 15 etape. Al Ittihad a cucerit de două ori trofeul Ligii Campionilor Asiei (2004, 2005), ultima oară sub comanda actualului selecţioner al echipei naţionale de fotbal, Anghel Iordănescu.

Alţi doi antrenori români sunt angrenaţi cu echipele lor în grupele AFC Champions League. E vorba despre Cosmin Olăroiu (Al Ahli Dubai, Emiratele Arabe Unite) şi de Dan Petrescu (Jiangsu Suning FC, China).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici