Victorie de palmares. FCSB câştigă derby-ul cu CFR Cluj, dar titlul rămâne în Gruia

FCSB a câştigat duminică ultimul derby al play-off-ului şi al sezonului de Liga 1, învingând cu 3-1 campioana CFR Cluj şi terminând sezonul la un punct în urma ardelenilor. Dan Petrescu nu a fost pe bancă. Dintre titularii de bază, doar Deac şi Petrila au jucat duminică pentru ardeleni.

1855 afișări
Imaginea articolului Victorie de palmares. FCSB câştigă derby-ul cu CFR Cluj, dar titlul rămâne în Gruia

Victorie de palmares. FCSB câştigă derby-ul cu CFR Cluj, dar titlul rămâne în Gruia

CFR Cluj a început meciul cu un prim 11 lipsit de cea mai mare parte a titularilor, Deac şi Petrila fiind cei care au cerut în mod expres să joace.

În schimb, Anton Petrea a aliniat cea mai bună formulă de joc disponibilă, cu ambiţia de a demosntra că FCSB ar fi meritat un joc decisiv la titlu, pe stadionul din Buzău, care a găzduit acest ultim meci al bucureştenilor.

Octavian Popescu şi Adrian Şut, cu o dublă reuşită, au adus victoria pentru gazde.

Octavian Popescu a şutat din marginea careului, pentru 1-0, în minutul 30, după care ambele echipe au luat la ţintă bara porţilor adverse, prin Hoban şi Oaidă.

Dimitrov a egalat înainte de pauză, scorul după intrare la vestiare fiind 1-1.

Repriza secundă i-a aparţinut lui Adrian Şut, care a pus pe FCSB în avantaj, cu o execuţie frumoasă, din afara careului, în minutul 64, după care a închis tabela pentru 3-1, cu o lovitură de cap plasată peste Bălgrădean.

Victoria i-a adus pe bucureşteni la un punct distanţă faţă de CFR Cluj, care devenise campioană naţională încă acum o săptămână.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici