Victorie dramatică pentru Manchester United. Golul lui Lingard şi parada lui De Gea au fost decisive

  • Man United a obţinut duminică după-amiază o victorie dramatică, scor 1-2, în deplasarea de la West Ham United, ciocănarii ratând în ultimul minut de joc un penalty, apărat de portarul David de Gea.
  • Ronaldo şi Lingard au marcat golurile „dracilor roşii”, cu care Man Utd se menţine neînvinsă.
596 afișări
Imaginea articolului Victorie dramatică pentru Manchester United. Golul lui Lingard şi parada lui De Gea au fost decisive

Sursa foto: profimedia

Partida dintre West Ham United şi Manchester United a contat pentru etapa a 5-a din Premier League, ambele formaţii fiind neînvinse în primele 4 etape.

Jarrod Bowen (West Ham) a fost eroul primelor 30 de minute, el ratând două ocazii mari, în minutele 17 şi 23, ultima dată portarul David De Gea blocând şutul cu o intervenţie de efect.

Acelaşi Bowen a stat la baza deschiderii scorului în minutul 30, când i-a pasat lui Mohamed Said Benrahma, acesta şutând mingea din marginea careului. Şutul deviat l-a învins pe David de Gea, care nu a mai putut interveni (1-0, min. 30).

Peste doar 5 minute, oaspeţii au egalat prin golul lui Ronaldo, care a înscris din apropiere, după ce mingea fusese respinsă de portar, tot după o execuţie a şeptarului portughez.

Repriza s-a încheiat cu ocazia uriaţă a lui Nikola Vlasic, care a trimis peste poartă din poziţie ideală.

Ronaldo e primul care ratează o nouă ocazie importantă pentru Man Utd, chiar în debutul reprizei secunde, după care, în minutul 77 este faultat în careu, dar arbitrul nu acordă penalty.

Jesse Lingard, cel care a gafat în meciul din Liga Campionilor, oferind pe tavă victoria lui Young Boys Berna, s-a revanşat, marcând pentru 1-2, în minutul 89, după o acţiune personală încheiată cu un şut la vinclu, din interiorul careului.

În minutul 90+5, Luke Shaw atinge mingea cu mâna, în interiorul spaţiului de pedeapsă şi ciocănarii primesc un penalty. Antrenorul Davis Moyes îl introduce în teren în locul lui Jarrod Bowen pe Mark Noble, cu sarcina de a executa lovitura de la 11 metri şi de a aduce egalarea.

Noble a executat bine, la rădăcina bării din dreapta, însă David De Gea a intuit bine colţul şi a respins, păstrând cele 3 puncte pentru „dracii roşii”, care, cu 13 puncte, ocupă poziţia a doua în clasament, la egalitate cu Liverpool, ambele cu 4 victorii şi o remiză.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici