VIDEO  Victorie imensă pentru Ştefan Lătescu la Osaka! L-a făcut KO pe campionul K-1

  • La numai 20 de ani, Ştefan Lătescu a scris istorie pentru kickboxul din România, ieri, la Osaka, în K-1 World Grand Prix, când l-a făcut KO în repriza a doua pe campionul Mahmoud Sattari.
  • Înaintea acestui meci, Sattari era neînvins în carieră, cu 20 de victorii în 20 de meciuri.
  • După 10 ani, România are o nouă victorie în K-1.
7043 afișări
Imaginea articolului Victorie imensă pentru Ştefan Lătescu la Osaka! L-a făcut KO pe campionul K-1

Victorie imensă pentru Ştefan Lătescu la Osaka! L-a făcut KO pe campionul K-1

În 2012, Cătălin Moroşanu îl învingea la Tokyo pe Paul Slowinski. Acum, un puştiu care atunci înceapa antrenamentele chiar la sala unde s-a format Moroşanu, Scorpions Iaşi, i-a călcat pe urme. Cel mai tânăr campion naţional la box olimpic din istorie şi câştigător al Cupei DFS Tellur, Lătescu a avut anul acesta o serie de 4 victorii consecutive, înainte de a fi selectat pentru meciul de la Osaka.

Deşi cotat cu a doua şansă în faţa favoritului celor 10.000 de japonezi aflaţi în tribune, Lătescu a luptat extrem de matur, iar după o primă repriză de tatonare, în cea de-a doua l-a trimis la podea de două ori pe Sattari, care nu s- a mai putut ridica. “Trăiesc un vis. Sunt onorat să fiu aici şi vreau să înceapă era mea”, a spus Lătescu la finalul meciului.

Promoţia japoneză a avut numai cuvinte de laudă la adresa românului, iar fanii niponi au cerut cu insistenţă pe twitter ca Lătescu să revină cât mai curând în ringul K-1. Aceştia chiar au propus un meci cu vedeta locală Kyotaro, omul care i-a învins în trecut pe Gokhan Saki şi Jerome le Banner.

Până atunci, Lătescu se pregăteşte să revină în România, iar pe 8 decembrie va fi prezent la Constanţa la Gala Campionilor, acolo unde vor avea loc 8 super fight-uri internaţionale. Ulterior, pe 18 decembrie va susţine noua generaţie la Cupa DFS Tellur din Bucureşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici