Victorie pentru CSM Bucureşti în derby-ul cu SCM Râmnicu Vâlcea

  • CSM Bucureşti a câştigat, miercuri, partida cu SCM Râmnicu Vâlcea, din Liga Naţională de handbal feminin.
  • Echipa lui Adi Vasile s-a impus la limită, scor 23-22, într-un meci disputat fără spectatori.
  • În partida tur, jucătoarele de la Râmnicu Vâlcea s-au impus, scor 20-19.
908 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru CSM Bucureşti în derby-ul cu SCM Râmnicu Vâlcea

Victorie pentru CSM Bucureşti în derby-ul cu SCM Râmnicu Vâlcea

În urma acestui rezultat, cele două formaţii au ajuns la egalitate în clasament. Ambele au 43 de puncte, însă CSM Bucureşti are un meci mai puţin disputat.

Campioana şi vicecampioana României sunt calificate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. SCM Râmnicu Vâlcea se va duela cu Metz, iar CSM Bucureşti o va întâlni pe Gyor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici