Victorie pentru dublul Andreea Mitu/Patricia Ţig în calificările turneului de la Wimbledon

Perechea de dublu formată din Andreea Mitu şi Patricia Ţig a câştigat, miercuri seară, meciul cu rusoaicele Vera Dushevina şi Marina Melnikova, scor 6-2, 6-2, în primul tur al calificărilor turneului de Mare Şlem de la Wimbledon.

372 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru dublul Andreea Mitu/Patricia Ţig în calificările turneului de la Wimbledon

Victorie pentru dublul Andreea Mitu/Patricia Ţig în calificările turneului de la Wimbledon

Meciul a durat 56 de minute şi a fost controlat de către românce. Mitu şi Ţig au reuşit nu mai puţin de şase break-uri, dar au cedat serviciul de două ori.

Pentru un loc pe tabloul principal al turneului de la Wimbledon, Andreea şi Patricia vor evolua împotriva învingătoarelor din partida Kateryna Kozlova/Mandy Minella (Ucraina/Luxemburg) - Chin-Wei Chan/Xin-Yun Han (Taipei/China).

Andreea Mitu şi Patricia Ţig au jucat pentru a 11-a oară împreună într-un turneu WTA. În 2016, româncele au înregistrat două semifinale, la Shenzen (China) pe hard şi la Bol (Croaţia) pe zgură. Cele două au şi o finală în palmares, în ediţia 2015 a turneului pe zgură de la Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici