Victorie pentru echipa naţională Under 16 în cel de-al doilea amical din Cipru

Echipa naţională de fotbal Under 16 a României, formată din juniori născuţi în 2001, s-a impus, joi, cu scorul de 2-1, în faţa Ciprului, într-un meci disputat la Paralimni, după ce, marţi, cele două echipe terminaseră la egalitate, tot în Cipru, scor 1-1, notează site-ul frf.ro.

185 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru echipa naţională Under 16 în cel de-al doilea amical din Cipru

Victorie pentru echipa naţionala Under 16 în cel de-al doilea amical din Cipru (Imagine: Shutterstock Mediafax Arhiva Foto)

România a deschis scorul în minutul 4, prin Luis Munteanu, care a finalizat din careu o pasă primită de la Mitran. În minutul 58, Cipru a egalat, după un gol înscris de Tzionis, cu un şut din careul de 16 metri. Albu avea să aducă victoria României, în ultimul minut al partidei, din lovitură de la 11 metri, precizează sursa amintită.

România: 12. Şerban-cpt. - 5. Grigoraş, 6. Ştefănescu, 3. Dumitrescu - 2. Georgescu (71. Nedelcu, min.52) , 8. Albu, 4. Mărginean (15. Vlad, min. 62), 11. June (14. Mărginean, min. 62)- 10. Mitran (14. Matiş, min. 52) - 7. Munteanu (17. Girisik, min. 62), 9. Toma. Selecţioner: Sorin Colceag.

În prima partidă disputată la Paralimni, în Cipru, acolo unde se află încă din 1 februarie, România a remizat, scor 1-1. Golul României a fost marcat de Daniel Toma, în minutul 78, după ce selecţionata Ciprului deschisese scorul în prima parte.

Echipa va reveni în ţară pe 11 februarie, iar lotul va rămâne la Buftea în cantonament pentru cele două meciuri de pregătire cu Italia. Partidele se vor disputa pe 14 februarie, de la 15:00, şi pe 16 februarie, de la 11:00.

Reprezentativa Under 16, alcătuită din jucători născuţi în 2001 se pregăteşte pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori Under 17 – Anglia 2018.

În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg şi Austria. Echipele care se vor clasa pe locurile 1 şi 2 şi cele mai bune patru dintre formaţiile care se vor clasa pe locul 3 în cele 13 serii din prima fază se vor califica în ultima rundă – Turul de Elită.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici