Victorie pentru Marius Şumudică în campionatul Turciei: Kayserispor - Kasimpaşa 3-2

Kayserispor, echipa antrenată de Marius Şumudică, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), formaţia Kasimpaşa, în etapa a 23-a din campionatul Turciei.

351 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru Marius Şumudică în campionatul Turciei: Kayserispor - Kasimpaşa 3-2

Victorie pentru Marius Şumudică în campionatul Turciei: Kayserispor - Kasimpaşa 3-2

Deniz Turuc, în minutul 20, Stephane Badji, în minutul 74, şi Umut Bulut, în minutul 78, din lovitură de la 11 metri, au marcat golurile învingătorilor. Pentru oaspeţi au punctat Mbaye Diagne, în minutul 2, şi egipteanul Trezeguet, în minutul 90+4, din penalty.

Penalty-ul din care au înscris oaspeţii a fost provocat de Cristian Săpunaru, care a fost integralist la Kayserispor, la fel ca portarul Silviu Lung Jr. În urma acelui fault, Săpunaru a fost sancţionat cu cartonaş galben.

Oaspeţii au evoluat în inferioritate numerică din minutul 66, după eliminarea lui Veysel Sari, pentru cumul de cartonaşe galbene.

În clasament, Kayserispor a acumulat 38 de puncte şi se menţine pe locul 5, la trei puncte de Beşiktaş, a patra clasată, care are însă un meci mai puţin disputat. Kasimpaşa ocupă locul 10, cu 29 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici