Victorie pentru România în preliminariile Campionatului European: Tricolorii s-au impus cu 3-0 în partida cu Ucraina

Naţionala U21 de fotbal a României s-a impus cu 3-0 în partida cu Ucraina U21, din preliminariile Campionatului European. Golurile meciului disputat pe stadionul din Ploieşti au fost marcate de Olimpiu Moruţan şi Adrian Petre, de două ori.

918 afișări
Imaginea articolului Victorie pentru România în preliminariile Campionatului European: Tricolorii s-au impus cu 3-0 în partida cu Ucraina

Victorie pentru România în preliminariile Campionatului European: Tricolorii s-au impus cu 3-0 în partida cu Ucraina

Selecţionerul Mirel Rădoi a trimis pe teren o echipă ofensivă, într-un sistem 4-3-3. Naţionala noastră a început bine, dar nu a reuşit să marcheze, deşi George Ganea şi Denis Drăguş au avut câteva ocazii importante. România a arătat însă mult mai bine după pauză, când a punctat de trei ori. Prima reuşită a venit în minutul 75, când Olimpiu Moruţan a marcat în urma unei centrări a lui Robert Boboc din flancul drept.

Reuşita a doua a venit tot după o centrare din partea dreaptă, a lui Valentin Mihăilă, pentru Adrian Petre (minutul 80); acesta din urmă fusese introdus pe teren cu patru minute mai devreme. Acelaşi Petre a stabilit şi scorul final, în minutul 90+4, după o gafă în apărarea Ucrainei.

Celelalte rezultate înregistrate în grupa României:
Finlanda – Malta 4-0
Danemarca – Irlanda de Nord 2-1

Clasamentul Grupei 8:
1. Finlanda – 3 jocuri; 7 puncte
2. Danemarca – 2 jocuri; 6 puncte
3. România – 2 jocuri; 3 puncte
4. Ucraina – 3 jocuri; 3 puncte
5. Irlanda de Nord – 3 jocuri; 2 puncte
6. Malta – 3 jocuri; 1 punct

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici