Victorii pentru Ajax Amsterdam şi Inter Milano în Liga Campionilor

  • Ajax Amsterdam şi Inter Milano au câştigat miercuri seara meciurile jucate în cea de a 5-a etapă a fazei grupelor, din Liga Campionilor.
  • Haller şi Dzeko au reuşit câte o dublă cu care au adus victoria pentru cele două favorite.
  • Ajax e calificată în optimile de finală ale competiţiei, cu 5 victorii.
304 afișări
Imaginea articolului Victorii pentru Ajax Amsterdam şi Inter Milano în Liga Campionilor

Victorii pentru Ajax Amsterdam şi Inter Milano în Liga Campionilor

Besiktas Istanbul – Ajax Amsterdam 1-2 (1-0) Ghezal 22/Haller 54, 69

Olandezii s-au impus în deplasare la Besiktas Istanbul cu dubla ivorianului Sebastian Haller, care l-a egalat pe Lewandowski în această ediţie de Liga Campionilor, ajungând la 9 goluri marcate. Turcii au deschis scorul din penalty, în prima repriză, dar Ajax a revenit în partea a doua, Haller, intrat la pauză, marcând golurile victoriei în interval de 15 minute.

Ajax obţine şi a 5-a victorie consecutivă şi are asigurată prima poziţie în Grupa C, cu 15 puncte, aşteptând în optimi pe Dortmund sau pe Sporting, care au câte 6 puncte.

 

Internationale Milano – Shakhtar Donetsk 2-0 (0-0), Dzeko 61, 67

Partida arbitrată de Ovidiu Haţegan a fost marcată de o altă dublă reuşită, de data aceasta a veteranului bosniac Edin Dzeko, care a rezolvat meciul în doar 6 minute.

Ivan Perisic şi Lautaro Martinez au marcat şi ei în prima repriză, însă ambele goluri au fost anulate de Haţegan, pe motiv de offside şi de fault.

Cu 10 puncte, Inter e pe primul loc, însă nu e încă sigură de prezenţa în optimi. O victorie a lui Real Madrid la Tiraspol ar putea să îi aducă liniştea şi calificarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici