VIDEO 17 morţi şi zeci de răniţi, în urma unui meci de fotbal din Angola

Cel puţin 17 persoane au murit şi alte 61 au fost rănite, vineri seara, în urma unei îmbulzeli create la intrarea în stadionul din Uige, la un meci de fotbal din Angola, între Santa Rita şi Recreativo do Libolo, informează Reuters.

2103 afișări
Imaginea articolului VIDEO 17 morţi şi zeci de răniţi, în urma unui meci de fotbal din Angola

VIDEO 17 morţi şi zeci de răniţi, în urma unui meci de fotbal din Angola (Imagine: Shutterstock/ Arhiva Foto Mediafax)

Tragedia a avut loc în debutul meciului, când mai mulţi suporteri, care nu au reuşit să intre înainte de startul jocului, s-au îmbulzit la porţile de acces.

Fanii au forţat barierele, iar unii dintre ei au căzut şi au fost călcaţi în picioare, a precizat directorul general al spitalului din Uige, Ernesto Luis, pentru Reuters.

"Oamenii s-au călcat în picioare, căţărându-se unii peste alţii. Au fost 76 de victime, dintre care 17 morţi", a afirmat directorul general al spitalului din Uige, Ernesto Luis.

Conform agenţiei naţionale de presă din Angola, Angop, capacitatea stadionului din Uige este de opt mii de locuri, iar la startul meciului, arena ar fi fost deja plină.

via GIPHY

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici