VIDEO | 40.000 de fani din 193 de ţări vor avea poze pe stadionul lui Manchester United

  • Man United va juca primul meci pe Old Trafford după 3 luni şi jumătate
  • Partida se va disputa fără spectatori, însă clubul a instalat fotografii ale fanilor într-un mozaic imens în tribune
  • Vice-preşedintele lui Manchester United, Ed Woodward, anunţă vremuri dificile pentru club din cauza pandemiei
184 afișări
Imaginea articolului VIDEO | 40.000 de fani din 193 de ţări vor avea poze pe stadionul lui Manchester United

VIDEO | 40.000 de fani din 193 de ţări vor avea poze pe stadionul lui Manchester United

Manchester United se pregăteşte de revenirea pe Old Trafford după 3 luni şi jumătate de la ultimul meci. Miercuri seară are loc duelul cu Sheffield United iar clubul a pregătit o atmosferă specială pentru partidă.
 
Meciul se va desfăşura fără spectatori aşa că cei de la United le-au cerut ajutor fanilor din întreaga lume. Şi nu au fost dezamăgiţi. Peste 40.000 de oameni din 193 de ţări au trimis fotografii iar acestea au "decorat" Old Trafford într-un mozaic imens.
 
În programul de meci, vice-preşedintele Ed Woodward a vorbit despre contextul dificil în care se află clubul din cauza pandemiei şi a absenţei fanilor: "Pe teren nu există scăpare de la realitatea că în următoarele luni va fi dificil pentru toţi cei din fotbal iar noi nu suntem excepţie. Însă fundaţia acestui club este una solidă dacă rămânem uniţi şi gestionăm resursele cu atenţie, iar atunci vom scăpa de această perioadă cu forţa intactă, iar acest lucru se datorează în mare parte loialităţii suporterilor fantastici" a scris Woodward.
 
La una dintre peluzele stadionului va fi afişat un banner imens pe care este citat cunoscut al lui Sir Matt Busby, managerul de legendă al lui Man United: "Fotbalul este nimic fără fani".
Manchester United se află pe locul 5 în clasament, cu 46 de puncte după 30 de etape. Adversara din partida din această seară, Sheffield United, se află pe locul 8 cu 44 de puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici