VIDEO Accident teribil în Turul Franţei. Zeci de ciclişti doborâţi la pământ din cauza neatenţiei unei fane

  • Zeci de ciclişti au fost doborâţi de o fană în Turul Franţei
  • Accidentul a avut loc cu 47 km înainte de finalul cursei
  • Echipele i-au îndemnat pe fani să păstreze distanţa la curse pentru siguranţă
11153 afișări
Imaginea articolului VIDEO Accident teribil în Turul Franţei. Zeci de ciclişti doborâţi la pământ din cauza neatenţiei unei fane

Accident în Turul Franţei

Turul Franţei de anul acesta a debutat cum nu se putea mai prost. Zeci de ciclişti au căzut pe pistă din cauza unei fane.

Femeia era mai concentrată pe camerele de filmat la care voia să îşi arate un mesaj de pe o pancartă şi nu i-a observat pe cicliştii care se îndreptau spre ea. L-a încurcat pe neamţul Tony Martin, care şi-a doborât toată echipa şi apoi şi alţi rivali.

Câştigătorul primei etape este Julian Alaphilippe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici