VIDEO Cum îşi petrece Gareth Bale timpul în izolare

Gareth Bale le-a arătat susţinătorilor săi, printr-un videoclip postat pe pagina sa de Instagram, cum învinge monotonia în timpul carantinei. În film, jucătorul celor de la Real Madrid jonglează cu o minge de golf.

92 afișări
Imaginea articolului VIDEO Cum îşi petrece Gareth Bale timpul în izolare

VIDEO Cum îşi petrece Gareth Bale timpul în izolare

Gareth Bale a publicat pe Instagram un videoclip în care jonglează cu o minge de golf, cu ajutorul unei crose.

Pasiunea jucătorului pentru golf este veche. Galezul a fost pus la zid de fanii lui Real Madrid, după ce a fluturat un drapel inscripţionat cu mesajul „Ţara Galilor, Golf, Madrid. În ordinea asta”.

Bale s-a implicat în acţiuni de strângeri de fonduri pentru combaterea coronavirusului. Alături de mai mulţi fotbalişti, Bale va participa la iniţiativa Combat Corona, un turneu de Fifa 20 difuzat online.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici