VIDEO: Denis Alibec s-a filmat la volan în timp ce gonea pe Autostrada Soarelui. Fotbalistul a încălcat două legi în acelaşi timp

  • Denis Alibec a încălcat mai multe legi după ce s-a filmat la volan conducând cu 143 de km/h pe autostradă
  • Sezonul din Liga 1 a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus
  • În clasamentul din play-off, Astra Giurgiu se află pe locul 4
2820 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Denis Alibec s-a filmat la volan în timp ce gonea pe Autostrada Soarelui. Fotbalistul a încălcat două legi în acelaşi timp

Sursa foto: Instagram Denis Alibec

Atacantul Astrei a filmat un videoclip pe care l-a postat pe reţelele de socializare în timp ce conducea maşina sa marca McLaren pe Autostrada A2.

Jucătorul giurgiuvenilor le-a arătat susţinătorilor săi că pe locul pasagerului, prins cu centura de siguranţă, stă calculatorul său.

Când s-a filmat, Alibec a încălcat mai multe legi. Atacantul a folosit telefonul mobil la volan în timp ce a depăşit viteza legală de 130 km/h pe autostradă, afişajul din bord arătând 143 km/h.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici