Video VIDEO Fault? Moment amuzant în derby-ul etapei din Liga a 3-a. Un arbitru a căzut după ce s-a împiedicat de un jucător

Moment amuzant în Liga 3 unde un arbitru a fost "faultat" de un jucător al Slatinei. Centralul s-a ridicat după câteva secunde fără să oprescă faza promiţătoare de atac a jucătorilor echipei de pe malul Oltului.

2345 afișări

Momentul care a stârnit zâmbete în tribune s-a petrecut în minutele de prelungire ale partidei câştigate de CSM Alexandria cu 2-1.

Un incident similar a avut loc în Franţa în 2018 în meciul Nantes-PSG. Atunci centralul partidei, Tony Chapron, nu a fost atât de calm şi l-a sancţionat cu cartonaşul roşu pe Diego, coleg la acea vreme cu Ciprian Tătăruşanu. 

În ciuda înfrângerii din derby-ul etapei din Liga 3, CSM Slatina se menţine pe prima poziţie a seriei şi are mari şanse să joace barajul de promovare. 

Pentru CSM Alexandria a marcat M. Da Silva în minutele 45 şi 63, iar pentru CSM Slatina a marcat C.Radu în minuntul 78.

Clasament Play-off Liga 3 Seria 6

  • 1.CSM Slatina 52 de puncte
  • 2.CSM Alexandria 47 de puncte
  • 3. Viitorul Daesti 47 de puncte 
  • 4. Vediţa Coloneşti 28 de puncte


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici