VIDEO Halep se întoarce în competiţii, cu un mesaj optimist pentru fani. Primul turneu unde va juca campioana noastră

  • Simona Halep va participa la turneul de la Bad Homburg
  • Românca s-a accidentat pe 12 mai, la turneul de la Roma
  • Simona Halep îşi doreşte o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo
731 afișări
Imaginea articolului VIDEO Halep se întoarce în competiţii, cu un mesaj optimist pentru fani. Primul turneu unde va juca campioana noastră

Halep se întoarce pe teren

Simona Halep va participa la primul ei turneu după accidentare, cel de la Bad Homburg. Cele două leziuni musculare s-au vindecat, iar românca poate intra din nou în competiţii.

Chiar dacă a absentat la turneul de la Roland Garros, Simona trage tare pentru a fi prezentă la Wimbledon şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ea a trasmis un mesaj iubitorilor de tenis din lumea întreagă:

“Salut. Am veşti bune pe care vreau să le împărtăşesc cu voi. Voi juca la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg şi de abia aştept să văd fanii în tribune. Ne întâlnim curând.”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici