VIDEO INCREDIBIL ce trucuri face această călugăriţă dominicană cu o minge de fotbal! Şi Ronaldo ar fi invidios pe ea

O călugăriţă irlandeză, membră a ordinului Dominican a fost filmată în timp ce se întrecea în trucuri cu mingea de fotbal cu un poliţist local din Limerick, un oraş din sud-vestul Irlandei.

747 afișări
Imaginea articolului VIDEO INCREDIBIL ce trucuri face această călugăriţă dominicană cu o minge de fotbal! Şi Ronaldo ar fi invidios pe ea

INCREDIBIL ce trucuri face această călugăriţă dominicană cu o minge de fotbal! Şi Ronaldo ar fi invidios pe ea (Imagine: Facebook)

Clupul video în care sora, membră a ordinului Dominican, îşi arată priceperea în faţa ofiţerului de poliţie a fost publicat pe Facebook chiar de acesta din urmă, potrivit Gândul.

Ei încearcă să ţină mingea în aer cât mai mult timp, iar călugăriţa reuşeşte acest lucru foarte bine.

Clipul video a fost publicat pe pagina oficială de Facebook a poliţiei din Limerick.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici