VIDEO Kevin Durant a făcut senzaţie în playoff-ul NBA. Adversarii au rămas fără cuvinte

  • Kevin Durant a făcut senzaţie în meciul Brooklin Nets-Milwaukee Bucks.
  • Starul NBA a înscris 49 de puncte din totalul de 114 adunat de echipă.
  • În plus, Durant a reuşit 17 recuperări şi 10 pase decisive.
128 afișări
Imaginea articolului VIDEO Kevin Durant a făcut senzaţie în playoff-ul NBA. Adversarii au rămas fără cuvinte
Kevin Durant a făcut un nou meci senzaţional în playoff-ul NBA. A înscris 49 de puncte în victoria lui Brooklin Nets cu Milwaukee Bucks, 114 la 108. Până şi adversarii au fost impresionaţi de prestaţia starului lui Nets. Giannis de la Bucks abia şi-a găsit cuvintele.
 
„Oh, Doamne. Nu ştiu, omul joacă tare. Evident, este unul dintre cei mai buni marcatori din istorie. Este un dur, este cel mai bun jucător din lume în acest moment”, spune Giannis Antetokounmpo.
 
Kevin Durant a reuşiun tripple double de senzaţie. Pe lângă cele 49 de puncte, Durant a mai reuşit 17 recuperări şi 10 pase decisive. Nets conduc cu 3 la 2 în playoff-ul NBA şi mai au nevoie de o singură victorie pentru a se califica în semifinala conferinţei de est.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
kevin durant,
nba

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici